úterý 8. února 2011

Teleca pracuje na Android platformy pro SiriusXM, což umožňuje více Stern na více zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/teleca-working-on-android-platform-for-siriusxm-more-stern-on-m/:
Teleca pracuje na Android platformy pro SiriusXM, Google bude satelitní rádio? Podrobnosti jsou bohužel tenké na to jedno, ale my máme slovo, které družicové powerhouse SiriusXM se děje Android alespoň některé ze svých budoucích mobilních nabídky. Teleca, společnost, která pracuje převážně v zákulisí vyvíjí software pro významné společnosti v oblasti mobilních a automobilovém prostory, je pokukování jeho hlavu z celého okraje opony oznámit novou platformu pro SiriusXM založený na Android. To umožní podporu pro zařízení určené pro kapsy, přístrojové desky, a center domácí zábavy. Je smutné, že jsme nemohli dostat někoho, aby nám řekli něco víc o těch zařízeních, včetně toho, zda SiriusXM je sama o sobě hledá k vydání nového hardwaru, nebo jen podporovat více stávajících řešení, věci, jako je Ford AppLink a Mini Připojeno . Vzhledem k úspěchu Pandora se nachází na přední straně, že bychom asi dát peníze na druhé, ale možná budeme zjistit, který je bezpečnější vsadit na Mobile World Congress příští týden.

Pokračovat ve čtení Teleca pracuje na Android platformy pro SiriusXM, což umožňuje více Stern na více zařízení

Teleca pracuje na Android platformy pro SiriusXM, což umožňuje více Stern na více zařízení původně objevila na Engadget na út. 8.2.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat