úterý 8. února 2011

Sigma zahajuje DP2x kompaktní digitální fotoaparát, kompletní s Foveon X3 senzor

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Měli jsme pocit, že nového segmentu fotoaparátů byl představen na veletrhu Photokina zpět, a to určitě vypadá, jako kdyby Sigma je v pro jízdu. Následující Fujifilm pevné-zoom Finepix X100 a Olympus 'Zuiko-vybavené kompaktní prototyp , Sigma představuje high-end kompaktní jeho vlastní v DP2x. Tento kapesní střelec má olbřímí čidlo uvnitř - ve skutečnosti, 14 megapixelů Foveon X3 je podobný těm nalezený v této společnosti (úplně masivnější) SD15 a SD1 DSLRs. Sigma tvrdí, že snímač je zde asi 12x větší než to, co je obecně nalezené v této velikosti fotoaparátu, která umožňuje snímat daleko bohatší barvy a kvanta světla. Pevná 24,2 mm F2.8 objektiv nebude dělat žádné zoomování, ale ti, kteří rádi hráli si lze využít vestavěný manuálním režimu a jeho schopnost zachytit snímky ve formátu JPEG nebo RAW. Je to docela jasné, že režim filmování byl nápad - to bude log klipy na 320 x 240, což je právě tolik, aby se vám plakat, když přemýšlel o tom, co by jsem byl. Není stabilizace obrazu mluvit, devět-bod systém automatického ostření a rozsah ISO 100 až 3200, s 1600 a 3200 k dispozici pouze při fotografování ve formátu RAW. Budete se muset poskytovat své vlastní SD / SDHC / SDXC karty a váš odhad je stejně dobrý jako ten náš, pokud jde o poměr cena / uvolnění.

Sigma zahajuje DP2x kompaktní digitální fotoaparát, kompletní s Foveon X3 senzor původně objevila na Engadget na Út. 08.02.2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Serveru dpreview hodnocení | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat