úterý 8. února 2011

Last.fm rádio app jede 'prémie' na domácí a mobilních zařízení, webových a desktopových aplikací i nadále zdarma

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/last-fm-radio-app-goes-premium-on-home-and-mobile-devices-web/:
Last.fm se rozhodl vylepšit svou nabídku na app frontě, kde je nyní zavádí nový požadavek, předplatné pro většinu mobilních telefonů a zařízení pro domácí zábavu. Odtud na ven, budete muset zaplatit za privilegium streamování hudby prostřednictvím společnosti softwaru na zařízení, jako je iPhone a přehrávače Squeezebox, i když rána je pěkně tlumí zprávy, že tam nebudou žádné reklamy ředit vaše sluchové potěšení. Windows Phone 7 nebudou podléhat nové poplatek za zbytek roku 2011 v USA a Velké Británii, zatímco Sonos zařízení bude i nadále vysílat volně až letos v létě, ale nakonec to vypadá, jako všechny tyto aplikace bude stát trochu peněz k použití. A "malý" je rozhodující slovo zde, jako Last.fm se ptá za pouhých $ 3 / € 3 / 3 liber za měsíc. Pokud opravdu nemůžete žaludek výdaje, ale stačí sledovat vysílání přes web nebo desktop aplikací ... jste Tightwad.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Last.fm rádio app jede 'prémie' na domácí a mobilních zařízení, webových a desktopových aplikací nadále původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 06:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Last.fm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat