úterý 8. února 2011

Verizon LG revoluce na podporu voice over LTE střední-rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (jako většina operátorů) je zatím zdrženlivý o svých plánech pro kolejová z hlasové volání služeb na svém LTE sítě , z části proto, že hlas není jádrem LTE služby - vše je prostě považován za data, což znamená, dopravci potřebné k Mull své možnosti a rozhodnout, jak (a kdy) přidat hlas do mixu. Bychom dostali neurčitý dojem z Verizon LTE slavnostního zahájení koncem loňského roku, že 4G hlas nebyl ve společnosti 2011 plány, ale ukazuje se, že to není pravda: že jsem teď přišel z říci, že LG revoluce - oznámení Na veletrhu CES minulý měsíc - bude Verizon první volte přístroj přijde na trh v polovině-rok. Přirozeně, bude to padat zpátky do hlasové CDMA, když jste mimo rozsah LTE, ale pohyb bude reprezentovat dopravce první dítě krok do 4G hlas říše, ale budeme nabízet vyšší kvalitu zvuku, než jste zvyklí u tradičního mobilní i pevné volání (blízký HD Voice , máme představit), která bude jedním ze svých prodejních míst, když na trh. Každý údaj je, že to bude pomalý přechod glacially - to bude trvat roky, než pro mobilní telefony na podporu standardu v širokém měřítku a LTE stopy rozšířit na vnitrostátní úrovni, nevadí inter-nosič call kompatibilita - ale je to velký krok nicméně . Podívejte se na další zprávy o této na MWC příští týden.

[Díky, Ravi]

Verizon LG revoluce na podporu voice over LTE střední-rok původně objevila na Engadget na út. 8.2.2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat