úterý 8. února 2011

Huawei idea X3 a idea S7 Slim tablety ukázal na cestě, aby zahájila MWC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/huawei-ideos-x3-and-ideos-s7-slim-tablet-revealed-en-route-to-mw/:
Huawei, společnost, jejíž jméno se rýmuje s typickou odpověď " , kteří jsou , "nahrál pár obrázků na své stránky Flickr škádlení nový hardware vázán na letošní Mobile World Congress. První na řadě je idea X3, sluchátko Android zdánlivě za cíl zajistit větší rozpočet-orientované rodiny mate na X5 . To má dva fotoaparáty, jeden vpředu a jeden na zadní straně, tři tlačítka Android, a nejméně čtyři různé barevné varianty (červená, modrá, stříbrná a černá). Akce Barcelona bude vidět, že připojil idea S7 tablety Slim, také systémem Google mobilního operačního systému, i když naše znalosti o tom, že zařízení se nevztahuje žádný další než poznamenat, že to taky má přední-stát před kamerou. Vyzkoušejte to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Huawei idea X3 a idea S7 Slim tablety ukázal na cestě, aby zahájila MWC

Huawei idea X3 a idea S7 Slim tablety ukázal na cestě, aby zahájila MWC původně objevila na Engadget na út. 08.2.2011 08:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní Bulharsko | zdroje HuaweiDevice (Flickr) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat