úterý 8. února 2011

iTunes spasení: římsko-katolická církev schvaluje vyznání app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/itunes-salvation-roman-catholic-church-approves-confession-app/:
Římsko-katolická církev schvaluje vyznání app, spasení nyní k dispozici na iTunes
Jsi hříšník? Nebojte se, je tu app za to. Římsko-katolická církev schválila nedávná iTunes kromě tzv. doznání, 1,99 dolarů aplikace, která účtuje sebe jako "perfektní podporu pro každý kajícný." Jak vidíte výše, vám umožní vybrat přikázání a odškrtnout všechny vaše hříchy, vedení průběžný, aby do zpovědnice s vámi - jakousi anti-seznamu úloh, chcete-li. Nemůžete najít konkrétní chybný krok? Žádný problém! Budete moci přidat svůj vlastní, vlastní skutky zbabělý, vyplnění těch mezer app autoři si nemyslel, že by někdo vyplnit. Nyní vše, co potřebuje, je náhodný výběr hřích: protřepejte, aby telefon okamžitě dostat zlý návrh. Že jistě mohl dělat nudné čtvrtek večer na kolejích trochu víc vzrušující.

iTunes spasení: římsko-katolická církev schvaluje vyznání app původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 07:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC News | zdroje Vyznání: římský katolík aplikací (iTunes) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat