úterý 8. února 2011

iControlPad konečně k dispozici na objednávku, lodní příští týden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/icontrolpad-finally-available-for-order-shipping-next-week/:
iControlPad konečně k dispozici na objednávku, tel. hráči konečně dostat fyzické kontroly
IControlPad nebyl flirtuje s vaporware stav zas až tak dlouho, jak Duke Nukem Forever, ale určitě dost dlouho, aby nás zajímalo, jestli bychom vůbec mohli používat to, aby nakopat zadek v-hra, než jsme došly žvýkačky. Byli jsme mučený tímto dříve iPhone-exkluzivní adaptér, protože cesta zpět v roce 2008 , kdy to bude jednoduchý případ s dokovacím konektorem, který by vám kontrole těchto emulátorů s větší lehkostí. Je to významně vzrostl od té doby, nejnovější verze je uvedeno výše - finální verze, jak se to stane. To je nyní k dispozici na objednávku za cenu 74,99 dolarů, a jsme rád, že nouzové přistání na vodě, že dock konektor a vstup pro Bluetooth má rozšířenou podporu dávno iDevice davu, včetně věcí, jako je Motorola Blackflip , Blackberry Touch , a nyní- klasická G1 . Nicméně, my jsme řekli ne všechny hry a emulátory bude pracovat s věcí, takže vaše najetých kilometrů se mohou lišit. První zařízení lodní příští týden, takže se s kliknutím.

[Díky všem, kdo poslal to v]

iControlPad konečně k dispozici na objednávku, lodní příští týden původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 10:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iControlPad | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat