úterý 8. února 2011

Myriad 'Alien Dalvik' běží Android aplikací na každém telefonu ... počínaje MeeGo (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/myriad-alien-dalvik-runs-android-apps-on-any-phone-starting/:
Víte, že N900 budete mít kolem sebe, jen proto, že. Ten, který je již pronikl tolikrát říkáte "Leatherface?" No, je to asi dostat mnohem pružnější. Postaveno na aplikaci zrychlení Dalvik Turbo , OHA člen Myriad právě oznámila Alien Dalvik s příslibem OS Android aplikací na non-platformy Android "bez omezení výkonu." Odvážné tvrzení, není pochyb. Myriad bude zálohování toto tvrzení na Mobile World Congress od příštího týdne se plánuje vydat ještě v letošním roce na MeeGo. Ale proč čekat do té doby? Můžete vidět, že prokázat, teď běží na Nokia N900 ve videu po přestávce (je to běh aplikace Mapy Google na obrázku výše). Hej pane Elop, který chcete "budovat, katalyzátor, nebo připojit konkurenční ekosystém ? " Možná je to vaše řešení.

Pokračovat ve čtení Myriad 'Alien Dalvik' běží Android aplikací na každém telefonu ... počínaje MeeGo (video)

Myriad 'Alien Dalvik' běží Android aplikací na každém telefonu ... počínaje MeeGo (video) původně objevila na Engadget na út. 08.02.2011 05:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat