úterý 8. února 2011

Sony uvolňuje specifikace pro E-mount-objektivů, zoufale chce, aby si postavit nějaké

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/sony-releases-specifications-for-e-mount-lenses-desperately-wan/:
Sony uvolňuje specifikace pro E-mount-objektivů, zoufale chce, aby si postavit nějaké
Některé výměnných objektivů normy byly asi na věky. Jiní jsou však spíše moderní contrivances a Sony E-montáž rozhodně patří do posledně jmenované kategorie. Viděli jsme to hit HD videokamery stejně jako NEX-3 a NEX-5 kompakty, ale zatím největší výběr objektivů jsme zatím viděli přišel s laskavým svolením jednoduchého adaptéru . Sony chce, aby pro změnu, rozpojení "základní" specifikace pro svůj e-montáž výměnným objektivem, a přitom zdarma, pohyb, který objektiv tvůrci, jako je Carl Zeiss a Sigma mají všechny chválil - i když žádný šel tak daleko, že říkají, že 'd skutečně začít dělat tuto zvláštní příchuť skla. Jo, a specifikace pro NEX-5 hledáček Lego ? Ještě zcela zdarma.

Pokračovat ve čtení Sony uvolňuje specifikace pro E-mount-objektivů, zoufale chce, aby si postavit nějaké

Sony uvolňuje specifikace pro E-mount-objektivů, zoufale chce, aby si postavit nějaké původně objevila na Engadget na út. 08.2.2011 09:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat