pátek 4. února 2011

Vail je nyní Windows Home Server 2011, Drive Extender je oficiálně mrtvý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/vail-is-now-windows-home-server-2011-drive-extenders-officiall/:
Microsoft oznámil měsíci, že umělec dříve známý jako Vail - nyní oficiálně známý jako Windows Home Server 2011 - bylo svržení Drive Extender funkčnost. I když se nám dostalo naděje, že tato funkce by mohly být obnoveny, release candidate WHS2011 vyšel testerů dnes ... sans Drive Extender je 'disk pooling pro figuríny' schopnosti. Na jeho místo, Microsoft zahrnula Přesunout složku průvodce, který vás upozorní, když má nový pevný disk byl přidán (pro ty, kteří navštívili víly HDD bez jejich vědomí, není pochyb) a provede vás formátování a rozdělení si nový disk. Nicméně, je velikost oddílu omezena na 2TB pro to, aby práce s funkcí zálohování serveru, takže vaše masivní sbírku roztrhaný Blu-ray bude vyžadovat opravdovou abecedu písmen. Ne všechny novinky je špatná i když, jak dev tým má povoleny stínové kopie v systému, aby bylo možné měřit čas cestování v případě, že jste omylem smazat něco. Pokud to zní dobře pro vás, narazí na zdroj níže uvedený odkaz a získejte stažení na.

Vail je nyní Windows Home Server 2011, Drive Extender je oficiálně mrtvý původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 07:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MediaSmartServer.net | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat