pátek 4. února 2011

Nokia, Microsoft oznámil partnerství příští týden, možná zahrnovat Windows Phone 7?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-microsoft-announcing-partnership-next-week-possibly-invo/:
Jak Nokia přichází na Den kapitálových trhů příští pátek - akce, kde má společnost historicky představila zajímavé věci a zahájila důležité iniciativy - zvěsti jsou opět víří, že jdou k oznámení hlavní platformu posun prostřednictvím konkurenta . Oba Android a Windows Mobile mají přijít v minulosti vícekrát, díky v žádné malé roli k tomu, že Nokia se vnější vzhled spinning jeho platformy koly na zádech S60 a Maemo na daleko, daleko příliš dlouho, ale tak Prozatím se zhmotnil nic. Tentokrát je to říkal, že Microsoft bude partnerem oznámil na 11. - a ačkoli Nokia zavádění Windows 7 Telefon bude zřejmý strategický posun, je důležité si uvědomit, že tyto společnosti mají vlastně partnerem, než se docela triviální důsledky pro trhu, je docela možné, že by mohla být ramping k tomu, že opět, sdílení aplikací a služeb mezi Windows Phone 7 a S60 / MeeGo . My o tom pochybuji, ale je to v říši rozumu.

Proměnit však naši pozornost zpět na hlavní platformou posun, existuje několik faktorů, které přidá trochu důvěryhodnost pověst této doby. Za prvé, slon v místnosti: nedávno-jmenován generálním ředitelem Stephen Elop pochází od společnosti Microsoft v dobrém vztahu a je jasně dána rozkazy, aby Nokia v nové, výhodnější směr, Symbian Foundation kuchání stalo na hodinky Elop, například , a on jen naznačil před pár dny, že se připojuje k stávající ekosystém mohl dávat smysl . Ještě důležitější je, když máme důvěryhodného zdroje naší vlastní, která je nyní říká, že příliv obrátil a to se zdá být děje na Den kapitálových trhů - a že jeden z existujících platforem společnosti Nokia budou vypuštěny jako přímý výsledek. Je těžké vybrat, který z nich, které by bylo: S60, ale hrozně out-of-datle, je stále ještě divoce populární v Evropě a na rozvíjejících se trzích, zatímco MeeGo je technicky slibně, ale zatím žádný vliv na trhu vůbec. Na Flipside, poznamenal Microsoft učenec Mary Jo Foley nemá dát hodně zásob v tomto posledním kole pověstí.

Takže, tady je otázka: může stát dalším Nokia Samsung, LG, HTC nebo, sázkové své naděje a sny o jeho kotlety jako výrobce hardwaru sám? Historicky, Nokia byla definována stejně (ne-li více), jeho platformy, než jeho hardwaru, který postrádá Samsung schopnosti pro end-to-end in-house zdrojů. Bez ohledu na to, co se stane příští pátek, mělo by to vše dělat za velmi zajímavou MWC opravdu.

Nokia, Microsoft oznámil partnerství příští týden, možná zahrnovat Windows Phone 7? původně objevila na Engadget na Pá. 04.02.2011 12:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times , @ maryjofoley (Twitter) | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat