pátek 4. února 2011

Virginie pilotní program půlky elektřinu pro nabíjení elektromobilů přes noc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/virginia-pilot-program-halves-electricity-bill-for-charging-evs/:
Bez ohledu na to, zda je spalovací motor dostane vyhasl v tomto století, EV nabíječky se nebude nahrazovat plyn čerpadel na kurzu jsou v současné době kolejových ven, takže je to docela pravděpodobné, nový list a Prius PHEV majitelé budou muset účtovat doma. Jak by to mohlo ovlivnit něčí účet za elektřinu? To bude asi jít nahoru, ale nástroj Virginii říká, že plná nádrž šťávy nemusí náklady na všechny, že hodně. Dominion Virginie Napájení je dobrovolnictví, aby snížila své sazby o více než polovinu pro off-vrchol nabíjení jako součást navržené pilotní program, v jehož 750 šťastný EV majitelé budou mít dostatek elektřiny pro 40-míle dojíždět za pouhých 35 centů, takže pokud poplatek přes noc. Nástroj nemluví kilowatt-hodiny, ale to říká, že typicky dostane 0,86 dolarů za stejnou částku. Dohoda vyžaduje instalaci speciálně-schválené nabíjecí stanice, ale Virginie se podíváme na druhý program taky - pokud tato 750 souhlasit s placením flexibilní off-vrchol rychlost mezi $ 0,33 a 0,41 dolary na 40-mile dávky, mohou pohánět zbytek jejich domu s využitím rozpočtu voltů stejně. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Virginie pilotní program půlky elektřinu pro nabíjení elektromobilů přes noc

Virginie pilotní program půlky elektřinu pro nabíjení elektromobilů přes noc původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 07:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny auta Elektrické | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat