pátek 4. února 2011

RIM BlackBerry plachty scénáře klávesnice na boku, kapky rady o TAT, modul dutin a životnost baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/preview/rim-blackberry-keyboard-battery-tat-module-cavity/:
RIM BlackBerry se konalo WebWorks developer akci v San Franciscu dnes večer, a zároveň tvrdě novinky nebyla v účasti, jsme skóre číslo tidbits o společnosti BlackBerry scénáře . Za prvé a především, je tu většina určitě portrét virtuální klávesnice v poslední tabletu QNX vybudovat, a jsme doslova dal točit a pozoroval, jak krajina rozložení pomalu přešel do režimu na výšku, jak jsme změnili břidlice orientaci. Za druhé, můžeme dostali naše první náznak o tom, co dělá RIM s nedávno-koupil TAT - jsme zaslechli, že scénáře se bezel gesta skutečně nejsou zcela dokončeny ještě, a to překvapivě tichý UI design může být rozdělení půjček ruku. Na všech-důležité téma životnost baterie nemáme moc přidat po předchozí pochlubit , ale zaměstnanec si nám říkají, že RIM střelba na "plný pracovní den" šťávy. V neposlední řadě, bylo nám řečeno, že Jim Balsillie je modul dutiny jistě existuje, ale není to user-rozšiřitelná slot nebo socket jsme doufali - spíše je to otvor hluboko uvnitř scénáře pro hardware vylepšení v továrnách, kde zařízení jsou postavený. Stejně jako tenhle , snad? Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení RIM BlackBerry plachty scénáře klávesnice na boku, kapky rady o TAT, modul dutin a životnost baterie

RIM BlackBerry plachty scénáře klávesnice na boku, kapky rady o TAT, modul dutin a životnost baterií se původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 23:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat