pátek 4. února 2011

Motorola Xoom přichází do Best Buy 24. února HTC Thunderbolt na 14.

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-xoom-coming-to-best-buy-on-february-24th-htc-thunderbo/:
Jsme už unaveni ze zpráv data spuštění na zařízení, oznámila na letošní CES - vypadá to, že každý z nich má alespoň čtyři různé potenciální uvolňování body - ale když se vám jeden z Best Buy oficiálních stránkách Facebooku blabbing o tom, kdy Moto Xoom a HTC Thunderbolt přijede ... No, shrnul sílu, aby to ještě jednou. Na rozdíl od dřívějších zasvěcených úniky připnout Xoom do 17.února startu , Best Buy je nyní slibuje, že mají předvoj revoluce tablety voštinová na 24.února. To je přesně o týden později než naše předchozí informace, tak snad někdo někde se rozhodl tlačit věci zpět bit. Nemáme žádné pochybnosti, nicméně, že Motorola je téměř připraven s jeho břidlice - tam bylo spousta z nich si všiml kolem Super Bowl v tomto týdnu. Do té doby, HTC LTE-vybavený 4,3-incher se zdá, že se konečně usadili na den svatého Valentýna , jak svůj čas zúčtování, den poté, co podobné velikosti Inspire 4G hity AT & T .

Motorola Xoom přichází do Best Buy 24. února HTC Thunderbolt na 14. původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 03:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroje Best Buy Grand Rapids Jih (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat