pátek 4. února 2011

Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop
Pokorný odemknout obrazovku dostane někdy milovník a Nokia Bubbles je jedna z nejmódnější jsme viděli dosud. Stejně jako různé aftermarket zámku obrazovek to umožňuje ovládat přehrávač médií nebo zahájit volání ještě před odemknutí telefonu, ale dělá to zajímavým způsobem. Stačí chytit bublina pro to, co chcete a pusťte ho na to, co chcete dělat. Jednoduchý odemknout znamená přetahování klíč do zámku, a pokud máte zmeškaný hovor, můžete chytit, že osoba je bublina a přetáhněte ji na telefon volat zpátky. Chyť hudba bubliny jít rovnou do hudebního přehrávače a dobře, dostanete obrázek. Dobře, takže to není zas až tak velká zábava jako hraní Puzzle Bobble, ale to je vždy tak trochu užitečnější. Vyzkoušejte to na videu níže, nebo jít dopředu a dát ho stáhnout, pokud jste na Symbian .

[Díky, Pyry]

Pokračovat ve čtení Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop

Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 13:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia Beta Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat