pátek 4. února 2011

DARPA pracuje s místní Motors crowdsource příští-generace bojových vozidel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/darpa-working-with-local-motors-to-crowdsource-next-generation-c/:
Next-gen Hummer se nebude stavět sám, av těchto dnech nemůžeme věřit naše vládní orgány přijít s všechny ty skvělé nápady. DARPA hledá pomoc, a pokud máte pocit, až na to, že můžete být vy. Naše oblíbené Advanced Research Progects agentura vybrala šasi od návrhářů crowdsource auta Local Motors (ten stejný nalezen uvnitř společnosti Rally Fighter) a žádá civilisté všech tvarů a velikostí se zjistit, jaký tvar a velikost experimentální Crowd-odvodil Bojové- Podpora vozidel bude. Jistě, XC2V není zcela sjet na jazyku, jako je " Létající Humvee , "ale to určitě není zvuk mnohem praktičtější. Pokud chcete mít svůj názor (a šance na cenu 7.500 dolar) byste si pospíšit, protože argumenty jsou splatné v březnu 3rd. Je smutné, že návrhy byly v Crayon na zadní straně domácích úkolů nejsou způsobilé, jinak byste všichni bojovat o druhé místo.

DARPA pracuje s místní Motors crowdsource příští-generace bojových vozidel původně objevila na Engadget na Pá. 04.2.2011 10:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Místní Motors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat