pátek 4. února 2011

Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, ty na jedno použití s osobností radovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/hotmail-announces-disposable-e-mail-addresses-those-with-dispos/:
Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, trollové s výměnnými personas rejoyce
Je 03:27 a je něco špatně na internetu. Stačí se jen rip, že bederní blogger nový, ale nechcete všechny nenávistný odpovědi od Kool-Aid alkoholiků chystá svůj drahocenný Hotmail účtu, který obsahuje jen vaše křestní jméno a rok narození - plus vaše zip a předvolby příliš. Co budete dělat? Vyzkoušíte Hotmail aliasů, který vám umožní vytvořit více, "na jedno" e-mailové účty, které všechny filtr zpět do primární volby jeden. To je něco, co můžete udělat na Yahoo, ale budete muset zaplatit příplatek za službu Plus a, zatímco Gmail vám umožní vytvořit jedinečné adresy taky, tam si můžete přidat jen prodloužení své stávající zvládnout. Tady jsi doma zdarma vytvořit cokoliv chcete. Můžeme navrhnout GasPoweredLoverEVsSuck3915@hotmail.com?

Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, ty na jedno použití s osobností radovat původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Windows Live Hotmail | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat