pátek 4. února 2011

Motorola škádlí skutečné Xoom Super Bowl reklama: George Orwell, květiny, iPhone-používat automaty v bílé mikiny všechny zúčastněné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-teases-the-real-xoom-super-bowl-ad-george-orwell-flow/:
Už jsme dostali škádlil na to, ale ukazuje se, že první ukázku -, které, buďme upřímní, neměl nejvyšší hodnota produkce - byla přísně ukázku. Nyní, Motorola nám poslal fragment na skutečnou obchodní oni budou debutovat v průběhu Super Bowl v neděli, a je to tu skoro vše, co byste čekali: pohledný gentleman s květinami čtení 1984 o Xoom , bílé sluchátka, a tisíce z bezcitný drones "těší" jejich produkty Apple. Celá věc je zřejmá výpad na Apple pro zdánlivě podpořily velmi homogeny to vedli válku proti jeho režie Ridley Scott-Super Bowl pro komerční zpět Macintosh v roce 1984, a my jsme podezření, že dobré lidi budou mít nějaké velmi silné názory to. Postupujte podle přestávce během prvních 15 sekund reklamy.

Pokračovat ve čtení Motorola škádlí skutečné Xoom Super Bowl reklama: George Orwell, květiny, iPhone-používat automaty v bílé mikiny všechny zúčastněné

Motorola škádlí skutečné Xoom Super Bowl reklama: George Orwell, květiny, iPhone-používat automaty v bílé mikiny všech zúčastněných původně objevila na Engadget na Pá. 04.02.2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat