pátek 4. února 2011

RFID pokeru dostane DIY kit, automatické počítání karet je nyní k dispozici doma (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/rfid-poker-gets-diy-kit-automated-card-counting-now-available-a/:
RFID pokeru dostane DIY kit, automatické počítání karet je nyní k dispozici doma (video)
Když Andrew Milner stavěl sebe RFID-vybavené pokerového stolu a automatizovaný systém video overlay na zápas, to byla jistě práce z lásky. Nyní, jako každý dobrý hráč pokeru, že se snaží získat nějaké peníze z toho. On prodejní DIY kit, který obsahuje téměř všechny hardwarové a softwarové budete muset replikovat na video níže, ale to na vaší hře večer s přáteli. (Budete muset dodat webkamery, stůl s výřezy, a PC se systémem Windows zvládnout záběry.) To znamená, že si můžete vytvořit video záznamy, které vypadají strašně profesionální, i pokud je Vaše schopnost vypočítat kurzy na pochodu "a zaměřit se více na řece, než miska čipů je rozhodně amatér. Komponenty lze zakoupit samostatně, jako balíček RFID karet za $ 148, nebo můžete získat celou sadu za asi 1.600 dolarů - sázky trochu příliš vysoká pro naši hru.

Pokračovat ve čtení RFID pokeru dostane DIY kit, automatické počítání karet je nyní k dispozici doma (video)

RFID pokeru dostane DIY kit, automatické počítání karet je nyní k dispozici doma (video) se původně objevila na Engadget na čt. 3.2.2011 22:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje videopokertable.net | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat