pátek 4. února 2011

Verizon přestávky První den prodejní rekord s iPhone 4 pre-objednávky - ve dvě hodiny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/verizon-breaks-first-day-sales-record-with-iphone-4-pre-orders/:
Trvalo Verizon jen dvě hodiny s iPhone 4 k dispozici pro pre-order zlomit jeho all-historický rekord pro první den prodeje jediného zařízení. To je i přes skutečnost, že jen otevřel pre-objednávky svým vlastním členům, a učinil tak v hloubi noci. Aby bylo jasno, mezi 3AM a 5AM včera ráno, více lidí uložit až iPhone 4 Verizon než byl schopen se dostat přes dveře v jakékoliv celý den uvedení produktu na trh. Jak se dalo očekávat, má dopravce neobtěžoval, aby zahrnovala skutečný počet zařízení objednala, ale soudě podle serveru problémů bylo s Neprodleně po provedení sluchátko k dispozici a následné vypnutí předem pre-objednávky, budeme pokračovat a hádejte to bylo "hodně".

Pokračovat ve čtení Verizon přestávek První den prodejní rekord s iPhone 4 pre-objednávky - ve dvě hodiny

Verizon přestávky První den prodejní rekord s iPhone 4 pre-objednávky - ve dvě hodiny původně objevila na Engadget na Pá. 04.02.2011 08:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat