čtvrtek 6. ledna 2011

Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept úderů našich myslích šest způsobů, od neděle

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
To nejkrásnější, co přijde z CES 2011 ? Show ještě neskončil, ale my jsme se nebojí říct, že Razer 's Switchblade je zařízení porazit. Než půjdete jak se vaše naděje, musíme (bohužel) upozorňují, že tohle hraní je handheld, ale koncept, ale za to, že Toshiba Libreto W105 udělal to pultech obchodů ( pokud ale na chvíli ), budeme doufat a modlit se, že Switchblade můžete také najít cestu k výrobní lince. Málo je známo o samotný přístroj, ale Razer má představit jej pomocí pár 7-palcový multitouch displejů, stejně jako vrstva hmatových, dynamické klíče na spodní obrazovce. Podobně jako Optimus Maximus z dávných dob, klávesnice, umožnilo by to hráči umístit různé obrazovky pod ním v závislosti na titul, a dokonce i ve hře, může si představit, klíče řazení na účet pro různé POVs, úrovně, scénáře, atd. Interně, koncept je založen na procesoru Intel Atom, ale je tu ani slovo o jaký druh GPU bude fungovat vedle ní. Je smutné, že Razer je ochoten mluvit pie-in-the-sky podrobnosti, pokud jde o cenu a uvolnění, ale když čtyři miliony komentáře objeví pod žebrání a prosí pro společnost, aby tuto obchodní ...

Pokračovat ve čtení Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept fouká našich myslích šest způsobů, od neděle

Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept fouká našich myslích šest způsobů, od neděle se původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat