čtvrtek 6. ledna 2011

Striker integrovaným displejem přilba má něco říct o tom, že staré pořekadlo ', pokud se dívá mohl zabít' ...

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/striker-integrated-display-helmet-has-something-to-tell-you-abou/:
Byli jsme řekli v minulosti, že naše střední, nenávist-naplněný vzhled může zabít, ale nikdy jsme se, že doslova. Teď, když britský BAE Systems má svou cestu, že věta by mohla vážně mít zcela nový význam. Společnost vyvinula RAF helmu , která umožní pilotům nasadit a řídit své zbraně otočením hlavy. Všechno to zní neuvěřitelně děsivé a futuristické, samozřejmě, ale technologie, která umožňuje nový přístroj je docela intenzivní, stejně. Přilba je vybavena optickým hlavou tracker, s cíli vyskakování v hledí, který poskytuje údajně vysoce přesné střely ohně s nízkou latencí, v jakékoli výšce. Systém byl rozsáhle testován na Eurofighter Typhoon, ale má modulární design, takže to může být namontován na mnoho systémů. Tam žádné slovo o tom, kdy tato technologie bude vidět aktuální akce, ale máme výhrady, takže doufáme, že se jejich čas.

Striker integrovaným displejem přilba má něco říct o tom, že staré pořekadlo ', pokud se dívá mohl zabít' ... původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 07:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Mail | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat