čtvrtek 6. ledna 2011

Canon PIXMA MX882 hands-na: all-in-one s velmocemi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/canon-pixma-mx882-hands-on-an-all-in-one-with-superpowers/:
Tiskárny nemají často nás horký a vadilo, ale Canon 's PIXMA MX882 má jistě nás zaujalo. Tahákem je, že s duální funkcí panelu vpředu, který kombinuje 3-palcový LCD displej s unikátním souborem tvrdé klíčů, které mají dynamických ukázek níže, která se mění v závislosti na tom, co funkci, kterou se snažíte o přístup. Například, když jdete o odeslání faxu, oni zase na klávesnici, a změnit další související tlačítka, pokud chcete kopírovat či skenovat. Na vrcholu se, že je to tu podporu pro IOS a Android Canon aplikace fotografického tisku, stejně jako vestavěný WiFi a Ethernet. Na další dohodu přisladit, je to tu oboustranné skenování a možnosti tisku, spolu s pěti samostatné kazety barevného tisku, takže pokud jste běhu z jedné barvy, nemusíte vyměnit celou věc. Oh, jsme zmínit to stojí méně než 200 dolarů? Jo, my ti to bylo dobré.

Canon PIXMA MX882 hands-na: all-in-one s velmocemi se původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 02:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat