čtvrtek 6. ledna 2011

Nový Sony Blu-ray přehrávače jsou rychlejší, než kdy jindy, je tu dokonce i přenosný jeden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/new-sony-blu-ray-players-are-faster-than-ever-theres-even-a-po/:
Sony přenosný přehrávač Blu-ray
Sony nadále tlačit Blu-ray přehrávače vpřed se čtyřmi novými hráči na rok 2011 v rozmezí od $ 150 do $ 250 a všechny lodě v první polovině tohoto roku. BDP-S780 se nabízí nejvyšší cenu ze svých bratrů, ale pro které můžete také získat schopnost používat 720p kameru na Skype se svými přáteli, a to dokonce převádí 2D do 3D obsahu. Celý řádek podporuje nový Media Remote pro iPhone a Android telefony a verze Android má dokonce i hlasové ovládání. Další novinkou tohoto roku je 10,1-palcový WSVGA portalbe Blu-ray přehrávač s 5-ti hodin baterií, která je nastavena na lodi na jaře za 300 dolarů. Nakonec tam zabil systémů domácího kina sportovní Blu-ray přehrávače, ale pokud máte opravdu zájem v nich, budete muset přečíst tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nový Sony Blu-ray přehrávače jsou rychlejší, než kdy jindy, je tu dokonce i přenosný jeden

Nový Sony Blu-ray přehrávače jsou rychlejší, než kdy jindy, je tu dokonce i přenosný jeden původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 23:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat