čtvrtek 6. ledna 2011

Recon podrobnosti next-gen technologie GPS brýlí: Android, Bluetooth, nekonečné fantazie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/recon-details-next-gen-gps-goggle-technology-android-bluetooth/:
A vy jste si mysleli ti Recon-Zeal Transcend brýle z loňského podzimu byl horké zboží. Abych řekl pravdu, oni ještě jsou, ale Recon nástroje 'plány do budoucna, aby současné zdát vyloženě světských. Zde na CES společnost právě odhalila její příští-generace technologií, které by měly být hluboce zakořeněné v jeho další řádek specifikace. Velkou novinkou je, že revidovaná platforma bude založena na Android, který umožňuje vývojářům aplikací a řemesla v pořadí, majitelé přizpůsobit své GPS-dát brýle v cestách ne předtím možný. Kromě toho bude technologie k dispozici odděleně od vlastních brýlí, s "lapat fit" verzi připravena pro práci s Uvex, Alpina a Briko produkty. Nositelé pak budou moci procházet interaktivní LCD v real-time s využitím bezdrátové dálkové ovládání, a doufá, že nakonec Recon řemesla první dvojice brýle s real-time navigační systém. Také dostanete Bluetooth schopností, který umožňuje uživatelům připojit se svými smartphony a vidět jejich seznamy skladeb, ID volajícího a textových zpráv. Hlava na minulé přestávce pro celý zchátralý, a dělat to nejlepší, dostat tyto naděje příliš vysoká. Jako kdyby to není příliš pozdě, že už.

Pokračovat ve čtení Recon podrobnosti next-gen technologie GPS brýlí: Android, Bluetooth, nekonečné fantazie

Recon podrobnosti next-gen technologie GPS brýlí: Android, Bluetooth, nekonečné fantazie původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat