čtvrtek 6. ledna 2011

Netbook Navigator oznámí, že to bude vyhlásit tři nové Windows-založené tablety na CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/netbook-navigator-announces-itll-announce-three-new-windows-bas/:
Netbook Navigator učinil Tablet PC v minulosti - z nichž jeden se přezkoumat - takže by to mělo přijít jako žádné překvapení, že mám ještě několik vaření. Ve skutečnosti jsme dnes jednání uvedla, že společnost dostala tři (ano, tři) Windows-založené tablety na odiv, když na podlahu otevře a začíná panika. Mezi nabídky bude NAV7 tabletu, co společnost popisuje jako "první multitouch Windows 7-palcový" tablet, plus NAV10i a mírně vylepšené NAV9 . Přestože nemáme plnou specifikací pro některý z těchto tablet, víme, že vše bude Atom CPU-založené zařízení s SSD, 2GB RAM, 'několik' USB porty, WiFi, Bluetooth a webové kamery, plus volitelný 3G. Další podrobnosti o NAV10i - to bude 10-incher (kapacitní LCD), zatímco NAV9 bude robustní 8,9-incher. Dáme vám vědět, jakmile se dostaneme do rukou těchto špatných chlapců, ale do té doby: plná tisková zpráva je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Netbook Navigator oznámí, že to bude vyhlásit tři nové Windows-založené tablety na CES

Netbook Navigator oznámí, že to bude vyhlásit tři nové Windows-založené tablety na veletrhu CES se původně objevila na Engadget na čt. 6.01.2011 10:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat