čtvrtek 6. ledna 2011

ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední zkušenosti tableta hraní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Viděli jsme mnoho pasáž-styl joysticky pro video herní konzoly v průběhu let, a tento trend razí svou cestu na trh tablet. ThinkGeek Joystick-To se váže k tabletu obrazovku v pozici podle vašeho výběru, takže můžete hru na zbrusu novou břidlice rozhodně retro způsobem. Joystick je all-hliník, pracuje s jakoukoli hru, která má on-screen ovládání pad, a to jeho věc, bez použití baterií. Nevíme, jak přístroj skutečně váže k displeji, ale víme, že je to estetičtější, než ostatní hmatové kontrole řešení jsme viděli na CES v tomto roce. Joystick-to bude stát 24,95 dolar a bude k dispozici do konce ledna, takže pokud starý-škola hraní je vaše věc, podívejte se na ukázkové video po přestávce.

[Díky, Jessica]

Pokračovat ve čtení ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední herní zážitek tablet

ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední herní zážitek tablet původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat