čtvrtek 6. ledna 2011

Apple Mac App Store vejde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/apples-mac-app-store-goes-live/:
No je to oficiální chlapce a dívky - Apple Mac App Store je žít jako dnes ráno, a jsou k dispozici pro užívání a zneužívání přes Leopard update Sníh (verze 10.6.6 abych byl přesný). OS X aplikace na trhu se společnosti divoce úspěšný IOS App Store k jeho logickému závěru, čímž řádný, strukturovaný app nákupní zkušenosti na stolních a přenosných počítačů po celém světě. Skladujte zahájí s více než 1.000 titulů, včetně Apple norem, jako je iLife suite rozdělena do samostatných částí (iPhoto, iMovie, GarageBand) prodávat za 14,99 dolarů každému, Pages, Keynote, a čísla za 19,99 dolarů za kus, a banka-lámání Clona pro 79,99 dolarů. Samozřejmě tam bude i třetí-party aplikací přítomných na startu, včetně Autodesk SketchBook Pro, Pixelmator, Cheetah 3D, Flight Control a HD (ano, port iPad verze).

Tento software sám o sobě bude samostatná aplikace, která funguje podobně jako App Store, poskytování oznámení o aktualizacích a univerzální instalační proces. Tento proces, myslí si, bude součástí požadavků pro získání aplikaci do obchodu, spolu se slavnými Apple obsah politiky - tak jsme si jisti, že uvidíme nějaký rozzlobený vývojářů s bolestivým odmítnutím příběhy. Nebo možná ne. Víme, že společnost plánuje získat spoustu známých vývojářů do obchodu, ale také víme, že někteří z toho, co Apple hledá nemusí gel s, řekněme ... Adobe instalačních postupů (nebo horší). Bez ohledu na to, teď se počet aplikací k dispozici je malý, ale můžete očekávat, že rychlý růst hned, že je to otevřené pro každého. Chystáme se dělat mnohem hlubší ponor na zkušenosti a zprávy zpět - do té doby, pokud jste ji používat, dejte nám vědět, co si myslíte, že v komentářích.

Apple Mac App Store vejde se původně objevila na Engadget na čt. 6.1.2011 08:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat