čtvrtek 6. ledna 2011

Apple patentové přihlášky navrhuje ještě více možných gesta pro iPody

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/apple-patent-application-suggests-yet-more-possible-gestures-for/:
Apple už dát některé základní gesto kontroly pro použití na své šesté generaci iPodu nano , ale nedávno zveřejněné přihlášky patentu navrhuje, že to může mít nějaký velkolepější vzory pro ne-look rozhraní druhů. Jak můžete vidět výše, Apple použití nano ve svých ilustracích k patentu, ale skutečné nároky naznačují že gesta nutně nevyžadují obrazovce vůbec - možná pro něco podobného, aby zadní strana-rozhraní , které také se objevil v patentu Apple aplikace? Pokud jde o gesta sebe, oni by zřejmě zahrnovat věci jako jedním klepnutím pozastavit nebo hrát, dvojí poklepání na skok dopředu, trojnásobný klepněte přeskočit zpět, a krouživými pohyby na ovládání hlasitosti. Samozřejmě, bylo to, že výše uvedené patentové přihlášky zveřejněné v roce 2007 a my jsme ještě neviděli nic z ní vyplývají, a tak možná nebudete chtít, aby zadržte dech na tento jeden.

Apple patentová přihláška navrhuje ještě více možných gesta pro iPody původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 03:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat