čtvrtek 6. ledna 2011

Nyko na CES 2011 her periferní lineup: Intercooler STS, Perfect Shot Pro, a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/nykos-ces-2011-gaming-peripheral-lineup-intercooler-sts-perfe/:
Špetka hraní tady na výroční Consumer Electronics Show? Jo, budeme brát, že. Nyko 's právě odhalila trakař plný nových věcí do pórů než na letošní ročník přehlídky, a my jsme získali pocit, že PlayStation Přesun majitelé budou obzvláště potěšen s tím, co je v nabídce. Pro PS3, výstroj ukázal, že jeho Raven Standard a Raven alternativní regulátory jsou lodní nyní za 34,99 dolarů za kus, což je 2 - / 4-portový nabíjecí stanice. Pohybující se na novější zboží, Power Shot pro Move je moderní puška přílohu (vidět nahoře), pro hru Sony o pohybu her se Obvyklá cena, která není zcela konečný a plánované datum vydání v březnu 2011. Kromě toho je tu pistoli-jako Perfect Shot pro Move (i lodní dopravy v březnu v ceně, která je TBD), a pokud hledáte podobné nabíjení řešení pro konzole Xbox 360, nabíjecí základna S bude dělat jen to na 24,99 dolar.

Komicky dost, tento rok slavíme návrat neslavný Intercooler, ale doufejme, že verze STS nezpůsobí Xbox 360 S jít do vzduchu . Pro ty, kteří chtěli riskovat, bude to hit maloobchodní příští měsíc za 19,99 dolarů. Zavírání na věci je Perfect Shot Pro pro Wii, což je vylepšená verze původního Perfect Shot, který nabízí vibrace podporují, to bude loď v dubnu za vpravo kolem 20 dolarů. Hlava na minulost přestávka na plné verze, nebo strávit pár drahocenné minuty kopání do pastvou pro oči níže. Nebo obojí.

Pokračovat ve čtení Nyko na CES 2011 her periferní lineup: Intercooler STS, Perfect Shot Pro, a další

Nyko na CES 2011 her periferní lineup: Intercooler STS, Perfect Shot Pro, a více se původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 06:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat