čtvrtek 6. ledna 2011

Microsoft je první Windows 7 Telefon aktualizace přichází tento měsíc?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/microsofts-first-windows-phone-7-update-coming-this-month/:
Není žádným tajemstvím, že Microsoft se snaží dostat copy / paste funkce válí na Windows Phone 7 uživatelů na dvojnásobek. Ve svém programovém prohlášení CES včera v noci, Steve Ballmer sám říkal, že to bude brzy - ale trochu náznak na stránkách společnosti Microsoft naznačuje, že by to mohlo být přichází, jakmile tento měsíc: URL Microsoft používá pro aktualizaci detailů stránka obsahuje "leden-update.aspx" v tom, který bychom říci, je dost výmluvná. Samozřejmě, data spuštění nevyhnutelně skluzu, a trvalých Microsoft guru Paul Thurrott si myslí, že sledování na počátku února , než to bude skutečně zasáhla 'zařízení uživatele ... takže bychom jít zrušení dovolené máte naplánováno tento měsíc jen tak si můžete být kolem skóre aktualizovat, jakmile bude k dispozici.

Microsoft je první Windows 7 Telefon aktualizace přichází tento měsíc? původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat