úterý 27. září 2011

YC NYC: Paul Graham Akcie lékem na spouštění jed

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_R2YjFbL5s4/:
paulgraham

V nich se za pár let, ale Y Combinator konečně zaútočili na Manhattanu. I když - hodně k mrzutosti pro některé lidi číst tento - na jednu noc.

Ne, i přes některé fámy, které obíhá dnešní YC NYC případě, Y Combinator není Otevření pobočky v New Yorku. Ale posádka YC v návštěvnosti, která zahrnovala téměř všechny firmy partnery a tucet YC absolventů, se podíl na spoustu anekdot a poradenství s masivním davem 800 + sídlem v New Yorku podnikatelům, podnikatelům se, a pole dalších zájemců o světě startech.

Hlavní částí večera představoval projevu Y Combinator spoluzakladatel Paul Graham, který řeší problém, který byl všudypřítomný v NYC vs Silicon debata Valley: Jaké jsou klíčové ingredience potřebné k podpoře spuštění Společenství, a to NYC, co to znamená?

Jeho mluvit měl jeden převládající téma: "Na druhou stranu ..."

Graham, který pronesl slova mnohokrát během jeho řeči, částečně v žertu, a částečně proto, že existuje tolik nejistých faktorů ve hře, pokud jde o určení, zda NYC je skvělé místo k vybudování spuštění.

Graham zahájil svou řeč a snaží se zjistit, jaké základní věci, aby se při spuštění hub tak dobře hodí pro stavební firmy. "Rozjezd selhání standardně," řekl, což je důvod, proč zahajuje kdekoli mimo spuštění hub má tak tristní výsledky. Ale z nějakého důvodu jsou některé oblasti (zejména, Silicon Valley), mají jakési antidotum, že to snižuje vlastní pravděpodobnost selhání.

Ale co je to za lék?

Stručně řečeno, je Sean Parker (Graham uvedený incident, kdy zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg se setkal Sean Parker na chodníku náhodou - Parker později se stal Facebook Zakládající prezident a hrál klíčovou roli při zakládání společnosti strukturu vlastního kapitálu). Více obecně, protijed je vysoká koncentrace chytrých, vedený lidmi, kteří se zajímají o podnikání a technologií, a pravděpodobnost nárazu do někoho, kdo vám může pomoci výrazně roste.

Graham pak se přesunul k projednání věci, které NYC má jít na to. Na straně kladů, Graham říká, že občané NYC mají větší touhu, aby se peníze než nějaké jiné město v USA - dokonce více než jejich protějšky v Silicon Valley.

Ale tam jsou některé faktory, pracuje proti němu. Silicon Valley, Graham říká, je druh nemovitosti síly - to je již velmi daleko, a jediný způsob, NYC bude schopen dohonit by pro Silicon Valley, aby se mohla zahájením selhání. A to se neděje - Graham říká, že Silicon Valley je více než kdy jindy spuštění hub. Na rozdíl od většiny míst v zemi, je to skutečně cool, že spuštění v Silicon Valley (mnoho lidí mimo oblast Bay sklon dívat se na podnikatele, jako by se v současné době nezaměstnaný). V údolí, "oni se naučili ani výchozí skepticismus", říká Graham.

Graham také oslovil typ technologických firem, které se zdají být objevuje v obou regionech. Silicon Valley, říká, se zdá být ohniskem firem platforma "- tyto služby jako Google a Facebook, který může být v řádech stovek miliard dolarů. Graham nevidí NYC jako odrazový můstek pro firmy této velikosti, alespoň zatím ne. Ale dodává, že možná NYC může být místem pro firmy, které nepotřebují těžkou technikou za nimi vzkvétat (a firmy v některých oblastech, jako jsou finance a módy, mohou být vhodnější pro NYC boot).

Graham Závěr: NYC nejde o předjíždění Silicon Valley v dohledné době z velké části díky zavedené finanční sektor - ale on si pořád myslí, NYC je AG

Žádné komentáře:

Okomentovat