úterý 27. září 2011

Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hity FCC v tabtastic slávě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-galaxy-tab-7-7-wifi-hits-the-fcc-in-tabtastic-glory/:
To může mít už MIA na veletrhu IFA 2011 na začátku tohoto měsíce kvůli pokračující právní bitvě, ale Galaxy tab Samsung 7.7 rozhodně není výplodem naší představivosti . Daleko od ní: zařízení, daboval GT-P6810, zrovna prosadit své kroků v posvátné sálech Federal Communications Commission , a vyšel bez úhony a nějaké slušné diagramy, které skutečně chlubit tablet poněkud lichotivé způsobem. Verze vidět procházející FCC je s největší pravděpodobností 16GB WiFi-jediná verze, protože žádnou zmínku o bezdrátových kapel lze najít. Zda nebo ne to bude hit americké pobřeží, je nejistota, protože průchod vláda negarantuje to bude ve skutečnosti prodávat tady, ale Galaxy tab série už měl spoustu času zvednout popularitu bod nebo dva.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hity FCC v tabtastic slávě

Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hity FCC v tabtastic slávě původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 20:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat