úterý 27. září 2011

Sprint neomezené datové tarify nebudou nikam, CTO potvrzuje

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sprints-unlimited-data-plans-arent-going-anywhere-cto-confirm/:
Sprint může mít mnoho ze změn v zásobě pro budoucí " strategii update ", ale vypadá to, že zcela zásadní politika zůstane na svém místě - neomezené datové tarify. Ve svém projevu k novinářům na Mobilizovat včera v San Francisku, CTO společnosti Stephen Bye potvrdil, že i když konkurenti jako Verizon a AT & T se postupně své neomezené plány, Sprint je nadále odhodlána poskytovat svým zákazníkům neomezené data. Přitom se neobejde bez nákladů, protože, jak vysvětlil Bye, ne všichni odběratelé neomezené sníst stejné množství dat. Ale exec zdůraznil, že tyto snahy jsou vyváženy na relativní jednoduchost řízení neomezené programů, a nezdá až tak příliš vysoké ve srovnání s skryté náklady, spojené s Zákaznická podpora složitější, odstupňované plány. Ale přes všechnu optimismus, Sprint zdá plně vědomi, že některé hlavní náklady jsou na obzoru, a to zejména s vylepšenou síť 4G LTE v potrubí a možná s iPhone 5 na cestě . "Je tam tlak? Jo," Bye přiznal. "Je to výzva pro všechny inženýry pracovat na tom, jak se dostaneme dolů strukturu nákladů." Bye pokračoval zopakovat, nicméně, že i když nové datové sítě může přilákat nové investory, je to nakonec Sprint je jedinečná data plánů, které se bude držet svých zákazníků neporušený.

Sprint neomezené datové tarify nebudou nikam, CTO potvrzuje původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 03:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat