úterý 27. září 2011

Android napájen 56 procent smartphonů prodávaných v posledních třech měsících

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/android-powered-56-percent-of-smartphones-sold-in-the-last-3-mon/:
Nielsen průzkum
Když jsme se naposledy kontrolovány s Nielsen (který byl dříve v tomto měsíci) Google pro mobilní OS mělo značný vedení, napájení téměř 42-procent prodaných chytrých telefonů, zatímco Apple kouta více než slušný 28-procent trhu. V několika málo týdnů, protože, Android její podíl vzroste na 43 procent. Více Zajímavé je, že z více než 25.500 dotázaných, kteří koupil smartphone v posledních třech měsících, neuvěřitelných 56 procent se rozhodl jít s Goog. Apple držel stabilní 28-procent na všech úrovních. Big G zisky přišla na úkor společnosti RIM (jen 9 procent telefonů prodávaných v posledních třech měsících byly BlackBerry), a dvojznačný "ostatní" (Symbian, Windows Phone 7, Bada, MeeGo, atd. .. se podílelo 6 - procenta z prodeje). Důležitější než výběr platformy však je, že smartphone prodeje jsou obecně lezení - tvoří 58 procent všech prodaných mobilních telefonů v srpnu a řízení smartphone pronikání na 43 procent.

Android napájen 56 procent smartphonů prodávaných v posledních třech měsících původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 21:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nielsen | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat