úterý 27. září 2011

Samsung Galaxy S II pro T-Mobile dokazuje, že jednorožci existují (hands-videa)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/samsungs-galaxy-s-ii-for-t-mobile-proves-that-unicorns-do-exist/:
Poté, co uniká naší malé špinavé tlapky na jeho startu v New Yorku a znovu dnes ráno v Mobilizovat 2011 , jsme potěšení oznámit, že jsme konečně dohnal Galaxy T-Mobile S II. Pro připomenutí, dopravce permutace kameny stejné WVGA 4,52 palcový AMOLED Super Plus Zobrazit jako Sprint Epic 4G dotykový , ale nahradí Samsung in-house 1,2 GHz Exynos CPU s dual-core 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S3 procesor. T-Mobile nám říká, že mozek swapu bylo nezbytné, protože chtěl jeho variantu podporovat 42Mbps HSPA + na sítě AWS kapela (stejně jako jeho bratranec Amaze 4G ). Jo, a stejně jako AT & T je varianta přichází s malou NFC posypaný třpytkami. Takže je to stejné delikátní Galaxy S II jako své evropské protějšky, a Sprint? Z naší krátké doby se sluchátkem, transplantace se nezdá, že vliv výkon při všech - to je stejně pohotový jako vždy. Co se týče vzhledu, telefon sportovní soft-touch povrch matný černý vzadu a bezel je světlejší odstín chromu, než se používá na svých sourozenců. Podívejte se na naší galerii níže, a nahlédnout po přestávce pro naše praktické video.

Myriam Joire přispěl k této zprávě.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy S II pro T-Mobile dokazuje, že jednorožci existují (hands-videa)

Samsung Galaxy S II pro T-Mobile dokazuje, že jednorožci existují (hands-videa) původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 01:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat