úterý 27. září 2011

DC VC: vnitřní pohled na vítěze zdraví Ukázky Morgenthaler Po spuštění Tech

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hviP0PN3SLk/:
health_tech1

Minulý týden, Morgenthaler Ventures , 40-letý Sand Hill Road VC firmy zabalené do své "DC na VC spuštění Showcase" , celostátní soutěže zaměřené na zjištění nejslibnějších mladých začínajících zdraví tech. Z téměř 200 uchazečů, byl bazén ztenčilo na jedenáct finalistů, který předložila pozvat pouze dav VCS, angel investoři a podnikatelé. Podniky byly rozděleny do kategorií podle toho, zda byly finanční prostředky hledají semena nebo chtějí zvýšit svou sérii A.

Živé publikum více než 350 nadšenců zdraví tech, stejně jako sledování na live stream, dotvářejí na měsíce trvající soutěž, výběr vítězů (po komentáři od panelu VC a podnikatelských soudců). Vítězem soutěže semene kolo bylo EyeNetra , cenově dostupné, mobilní diagnostický nástroj pro naše oči, a Jiří Inc (TechCrunch poslední Disrupt finále) se hlavní cenu v sérii let s HIPAA kompatibilní iPad platformu pro komunikaci pacienta a vzdělání.

Samozřejmě, když tam byli dva vítězové, DC publiku VC vybral ze skupiny silných finalistů. Pro více informací o těchto finalistů, podívejte se na rychlý Blurbs níže, stejně jako video prezentací na konci.

Osivo finalisté:

Careticker je svět je první platformou, která pomáhá pacientům plán předem za nemocnici nebo ambulantně.

Skimble síly mobilní wellness hnutí s multiplatformní ekosystém zábavy a dynamických aplikací koučování. Jeho poslední titul, cvičení trenér, řadí Top 10 na bezplatnou zdravotní péči a fitness kategorii iPhone / iPad.

SurgiChart je mobilní, cloud-based, sociální sítě klinických lékařů pro výměnu užitečných perioperačním, případ-orientované informace.

TeleThrive poskytuje pacientům okamžité připojení k lékaři na lékařské vyšetření pomocí libovolného telefonu nebo počítače s kompletní audio a video konference.

Viewics poskytuje nemocnice s cloud-based Analytics a business intelligence, která jim umožní řídit větší provozní, finanční a klinické výsledky.

Řada-finalisté:

AbilTo vyvíjí a dodává on-line duševní zdravotní programy řízené péče členů a podnikové pracovní síly, které pomáhají snižovat náklady a zároveň plátce zlepšení celkové výsledky v oblasti zdraví.

Axiální Exchange pohybuje zdravotnické organizace na pay-for-výkon, který umožňuje poskytovatelům péče a koordinovat opatření klinickou kvalitu různorodých nastavení.

Posílit Interactive on-line služby poskytují osvědčené metody psychoterapie prostřednictvím e-learningové platformy výrazně zlepšit ekonomiku a dostupnost duševních a behaviorálních zdravotních řešení.

YourNurseIsOn.com využívá obousměrný text, telefon a e-mailové komunikace na pomoc nemocnicím a agentury dal "právo poskytovatelů zdravotní péče, na správných místech, hned teď."

A ... Vítězové:

Pochází z MIT Media Labs, EyeNetra vyvíjí oko diagnostický nástroj pro mobilní telefony, které budou

Žádné komentáře:

Okomentovat