úterý 27. září 2011

Sony Video Neomezené-preview přináší Gracenote metadata SEN

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sony-video-unlimited-preview-brings-gracenote-metadata-to-sen/:
Přes jeden z jeho; execs fixace se letos na jaře dlouhé PSN výpadek jako " skvělý zážitek ", lidé v Sony bylo bušení chodník sehnat spotřebitele morálku. Zpět na IFA , oblečení představila své nové all-in-One Sony Entertainment Network, a už dává křídla VOD, Video Unlimited, facelift. Od dnešního dne mohou majitelé PS3 drží PlayStation Plus Subscription stáhnout tvořivě s názvem "Video neomezený-náhled" App Store od PlayStation. Podle Sony, nové uživatelské rozhraní znamená dát lidem to, co chtějí, a v tomto případě to znamená, že zjednodušené uživatelské rozhraní, s velkým jasným grafiky a decentního, zářící modrý text. To také znamená, Gracenote integrace, otevírá možnosti nekonečné králičí díry souvisejícího obsahu vyhledávání. Měli jsme pár minut s novým nastavením a ocitli hledat obsah souvisí s výsosti Danny McBride se do kategorií jako "potácející se klauni" a "mýtické bestie", i když bychom mohli stejně snadno vyvolat tituly představovat režisér nebo z jeho hvězd.

Pokud to není dost odlišně od běžných video na vyžádání uspořádání, nové uživatelské rozhraní také obsahuje "sklenice vyhledávací technologie", která opouští běžné klávesnice ve stylu vstup pro ovládání PS3 - klikněte pravým tlačítkem a vyberte dopis, při posouvání ve svislém směru přes abecedy. Tento "patentovaná technologie" také autocompletes dotazu a podobně využívá databáze Gracenote, která vám umožní vyhledávat podle názvu, herce, režiséra a tag. Nové uživatelské rozhraní je specifické pro společnost video služby a je v současné době k dispozici pouze prostřednictvím PS3, ale my jsme řekli, že se bude valit do celé sítě a podporovaná zařízení někdy v budoucnu. Všichni PlayStation Network uživatelé budou moci stáhnout náhled aplikace od 11. října podívat na náhled videa vložená po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony Video Neomezené-preview přináší Gracenote metadata SEN

Sony Video Neomezené-preview přináší Gracenote metadata SEN původně objevila na

Žádné komentáře:

Okomentovat