úterý 27. září 2011

Amazon Malé Gamble

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/axSwbuChLUM/:
header2

Zprávu, že Amazon má tablet byl skutečný byl velká naběračka , ale ne docela šok pro průmysl. Bezos všechny, ale to potvrdil měsíci a dodávky-line úniku si to zasloužil na konci léta, který byl optimistický, ale ne daleko, oheň bude přijít ve středu .

Jedna otázka Vždycky jsem měl, byl však, jak Amazon by odůvodňovaly vyřazení z tohoto zařízení, když jsem strávil tak dlouho strusky iPad jako e-čtení platformy? Jednoduché: oheň není e-reader. Jistě, můžete si přečíst knihy na to, ale jeho hlavní funkcí je jako klín pro ty, bohužel, přehlédl služby Amazon. Apple prodává jste na jedné platformě pak pokračuje v posouvání, dokud se přijmout ostatní. iTunes, iPhone, iPad, OS X, to není záležitost, která si jako první, bod ekosystému je, aby se vám používat všechny z nich. Amazon se snaží o podobně boční vůle.

Amazon Web Services moci tuny web. Mají tam mrak vycházející z jejich uši. Zlomek jejich infrastruktury by moc ze dne na den sdělovacích prostředků a datových potřeb milionů spotřebitelů. Už vlastní vodovod, ale chybí jim firehose. Když si lidé myslí, hudbu, si myslí, že iTunes. Filmy, si myslí, že Netflix. TV, si myslí, Hulu. Nebo nějaké množství věcí. Amazon, ale činí tak mnoho z těchto věcí, často lepší ceny a výběr. Pokud se dostanete přístroj se tam a houpal dostatečně lákavý mrkev, lidé ocitnou chycené do sítě úspor.

Někteří říkají, že to bude Amazon Prime. Jistě, proč ne? Je-li ekosystém uzamčena jako oheň Kindle je hlášena jako, budete tahat v pěkném tuku návratnost investic. Prime je malá cena k platu. Amazon ví, budete muset utrácet peníze, jak vydělat peníze, a oni budou utrácet obrovské množství peněz, aby si tuhle věc do milionů domácností. Myslíte si, že původní Kindle letělo z polic? To brutalist vypadající věc? Prodali několik, ale pak prodali upgrade. Pokrok byl dělán, a teď to produkt, který není připraven k velkým náhle se pozoruhodně zlepšil. Apple se o to pokoušejí s Apple TV, bez zlepšení část. Musíte si lidé myslí, že jsou stále, když získali, je dobré, a Amazon by mohla být schopná zasáhnout, že sweet spot v low-cost tablet války.

Nová kout přináší jim výzvou. Je příliš pozdě na Barnes and Noble provádět žádné zásadní změny produktu, než se trh příští měsíc , ale prodej barev kout dát nějaké pokroky. To zůstane jedním z mála tablets Android tam, že může být snadno rozlišeny a obnovit na této platformě by se dal Amazon zařízení pocit odplaty, spíše než útok. To bylo řečeno, že zařízení bylo uspěchané, a že je to klon scénáře, ale je to zjednodušují věci. Je to nejschůdnější produkt, který by mohl přijít se podle plánu a já jsem vážně pochybovat, že to bude poslední, ať už je to úspěch, nebo ne.

A jako mg navrhl , Apple nemá důvod se bát. Ale i všechny ostatní tablet tvůrci by měla být SHA

Žádné komentáře:

Okomentovat