úterý 27. září 2011

Nuance přidává podporu WP7, dává DEVS lepší služby s NDEV Mobile Developer Program

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/nuance-adds-wp7-support-gives-devs-better-service-with-ndev-mob/:
Víte, Nuance ne? Jsou to lidé, kteří Dragon rozpoznávání řeči software pro Mac , iThings , BlackBerry , Androidi a auta . Začátkem tohoto roku společnost vydala své Dragon Mobile SDK poskytnout potřebné nástroje, aby si lidi mluví jejich telefony, místo aby se s nimi. Nyní Nuance byla přidána podpora pro Windows Phone 7 (bez Mango podpora ... zatím) a aktualizoval jeho vývojový program, aby vývojáři s větší podporu, takže je jednodušší, aby se hlasové aplikace. Kromě toho, je to přidal osm nových jazyků svůj repertoár - kanadská francouzština, španělština Americas, holandština, norština, švédština, korejština, Tchaj-wanu Mandarin, a kantonský - s více přijít.

Dostali jsme mluvit s Nuance o jeho nový program, nyní nazývaný NDEV Mobile, a bylo nám řečeno, že je rozděleno do tří tříd: Silver, Gold a Emerald. NDEV Silver je základní úroveň, která umožňuje volný vstup do DEVS Nuance textu na řeč a rozpoznávání hlasu technologie. Gold služba poskytuje přístup k SSL šifrování dat a rozhraní webových služeb přes jednotlivé uživatele nebo za transakci modely oceňování. Na horním konci, na úrovni Emerald rolích se po červeném koberci s integrovaným vlastní slovní zásobu a gramatiku - pro vytváření aplikací, které uznávají průmyslu žargonu - a zvláštním účtu management. Společnost vidí Emerald vrstvy přitažlivé nejvíce firemních zákazníků, ale je k dispozici všem dev ochotni pony pro další Nuance TLC. Takže, neohrožený App tvůrci, teď, když máme nástroje, aby se naše telefony pochopili jsme lepší než kdy jindy, jak budete používat?

Pokračovat ve čtení Nuance přidává podporu WP7, dává DEVS lepší služby s NDEV Mobile Developer Program

Nuance přidává podporu WP7, dává DEVS lepší služby s NDEV Mobile Developer Program původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 00:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Odstín , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat