úterý 27. září 2011

Quora dostane závitem komentáře, komentář hlasování, editaci a obrazy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wiquwT3G4z0/:
Screen Shot 2011-09-26 at 6.11.28 PM

Q & A místo Quora právě představila předělat jeho připomínkování systému, nejvýznamnější změnou je zavedení závitem komentáři funkce pro jednání v otázce a jeho následné odpovědi. Nová závitem komentáře umožňuje uživatelům, aby odpověděly na konkrétní připomínky v odpovědi vlákno, intuitivně zadáním textu do Odpověď pole pod každý komentář.

Kromě Quora nyní uživatelům umožňuje hlasovat o vstřícnost nebo platnosti komentář kliknutím na šipku nahoru a dolů, stejně jako oni za užitečné / nápomocné odpovědi. Jako by toho nebylo dost (!), Mohou nyní uživatelé Quora také vkládat obrázky v komentáři, a editovat komentář na místě. Ironic vykřičník stranou, editace, co je vlastně docela v pohodě, co lem, Facebook.

Stejně jako komentáře Facebook, Quora komentáře požadovat, aby uživatelé se přihlásit s jejich skutečnou účtů, aby se účastnit diskuse. Lidé, kteří si přejí zůstat v anonymitě s otázkou se nemůže vyjádřit k odpovědi, a pokud se zabývají otázkou se na reálný účet pak přejít na anonymní nastavení ztratíte komentáře.

Odezva od uživatelů jsem se zeptal na nové komentáře zatím byl smíšený, s některými říká, že funkce je čistý pozitivní, snížení hluku v komentáři vlákna, a na jiné osoby, že vnořené komentář UI je trošku složitější. "Design funkce je ... No, je to docela hrozné," napsal vlivný uživatele Yishan Wong "Ale já nejsem příliš nevadí;. Jsem si jistý, že to bude vypracována"

Quora pokročilý uživatel Semil Shah doufá, že tato funkce je znamením budoucího rozšíření Quora, "Teoreticky by mohla představovat" Quora komentáře "se šířil přes digitální média a obsahové stránky a poskytují zajímavou alternativu k sociální plugin Facebook, hlavně proto, že Quora se ověření totožnosti , ale také umožňuje anonymity. "

Quora na Marka Bodnick má památek v na současnost, "Co jsme viděli, že lidé chtěli mluvit a diskutovat o příspěvky a dotazy, a to jim umožňuje dělat to způsobem, který je více organizovaný stejně jako mnohem větší zábava a citlivý . "


Společnost: Quora
<

Žádné komentáře:

Okomentovat