úterý 27. září 2011

Boeing 787 Dreamliner nabízí oficiálně k ANA, budoucnost letecké dopravy konečně dorazí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/boeing-officially-delivers-787-dreamliner-to-ana-future-of-air/:
Je to tak pěkné letadlo, ale představil dvakrát. Boeing opět představila svůj dlouho očekávaný a velmi opožděné 787 Dreamliner klienta All Nippon Airways, ale tentokrát bylo zboží dodáno oficiálně. Poté, co vzal zábaly z letadla již letos v srpnu , letecké společnosti podařilo získat letu připravené jednotky na jeho Everett, Washington výrobní závod na slavnostní ruce pryč. Přes záchvat zastaví a začne pro zavádění linky, Boeing očekává, že ke splnění ANA, aby ze svých budoucích 55-silné loďstvo, produkovat dalších 20 řemeslo na japonské letecké společnosti v roce 2013 ke konci. Pokud chcete být mezi pár vyvolených volat "První!", Můžete chtít, aby zvážila, že Japonsko rezervace vázané dovolenou nyní.

Boeing 787 Dreamliner nabízí oficiálně k ANA, budoucnost letecké dopravy konečně dorazí původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 02:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat