čtvrtek 15. září 2011

O rok později "AngelGate", více Andělský Angels sestoupí Disrupt

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GoQ3uxWQbrk/:
disrupt_d3-3044-1

Před rokem obrovské diskuse vybuchla před TechCrunch Disrupt (zní to povědomě?). Michael Arrington přišel do baru v San Franciscu, Bin 38, a odešel pocit, špinavý. Bylo to v Bin 38 zaslechl, že skupina investorů anděla mluvit o řadě věcí - mnoho z nich se nezdá být velmi příznivé pro podnikání. Mimochodem, byla situace dost zlé, že Mike měl napsat příspěvek prohlásil: TechCrunch Disrupt Nebude O AngelGate .

A to většinou není. Až na jeden panel .

Rychlý posun vpřed až po současnost. Mike byl zpět na scéně s jinou skupinou andělů. Situace se značně změnilo Mike nyní investor sám, několik obchodů andělem kole v kapse. Mezitím, anděl scénu jako celek explodoval ještě dále, že jsme v době forthy investování.

Chcete-Kick věci pryč, ale krátce vrátil AngelGate. Možná si vzpomenete, že SV Angel Ron Conway byl největší rozrušení nad tím, co se snížil na Bin 38. Na druhé straně je 500 Startups Dave McClure , který byl v Bin 38 (Conway nebyl), v noci. Oba byli v loňském roce panel, a oba byli v tomto roce, stejně.

"Výhodou bylo, že všichni si uvědomili, že bychom se měli zaměřit na pomoc podnikatelům," řekl Conway dnes potlesk publika. A to bylo skoro to. Po tom, rozhovor se přesunul na to, co se děje v komunitě anděl nyní.

Mike přemýšlel, jestli tento krok směrem k nelimitovaném poznámky (v podstatě kole financování, kde je skutečná cena je stanovena po investorů commit), je špatné pro investory. Konkrétně se zeptal, jestli Conway závazek investovat do všech Y Combinator začínající s Yuri Milner zranil další anděly?

Každý, kdo vypadal, že souhlasí, že na neomezený situace začala dlouho před tím. Ve skutečnosti je to způsob, jak to bylo na chvíli, až andělé začala získávat popularitu a byl schopný tlačit na limitovanou poznámky, McClure poznamenal. Pouze McClure a Conway byly ty, na panelu, kteří byli otevření neomezeného dělají poznámky vůbec. SoftTech je Jeff Clavier , Freestyle je Josh Felser a Felicis " Aydin Senkut všechny jsou obecně proti koncepci.

McClure myšlenka, že byste měli být "otevřená k velké společnosti" není důležité, jaké podmínky jsou. Mezitím Conway věří, že podnikatelé s velkým záznamy mají vliv na to nelimitovaného poznámky, a věří, že je jejich právo využít tohoto.

Felser věří, že neomezeného poznámky bolelo časných investory, které jsou často přátele nebo členy rodiny. Ty se nejvíce ohroženy, a zavázat se brzy, pak se mohou dostat přišroubovat bez čepice. Ale Conway věří nelimitovaného je součástí krásy svobodného podnikání. Poznamenal, že zatímco on investoval do Google na 75000000 dolarů předem a v té době, bylo by to považováno za neomezeného poznámku. Upozornil také na Jim Breyer dostat se do Facebook na 85.000.000 dolarů za stejnou myšlenku.

Po nějaké tam a zpět o tématu, Conway prohodil. "Nic z toho věci," řekl. Co je skutečně důležité, jsou výrobky a podnikatelů, prohlásil.

Tak Mik

Žádné komentáře:

Okomentovat