čtvrtek 15. září 2011

Dyson intra Hot AM04, jehož cílem je změnit domácí topení hry (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/dyson-intros-hot-am04-aims-to-change-the-home-heating-game-vid/:
Nechte to na James Dyson, aby vaše běžné domácí spotřebiče nové trendy. Dnes večer v New Yorku, pan Dyson vzala na pódium, aby se náležitě představí svůj nejnovější Gizmo - 399,99 dolarů Dyson Hot AM04. Jak jeho název napovídá, jedná se o nejnovější fan společnosti Air násobič , ale s keramickým prvkem vytápění uhlím, aby se vaše prsty toasty. Z těchto dusno letních dnech, budete mít možnost získat svého pokoje dolů do mrazivé 32 stupňů Celsia, a když v zimě mrazivé studené hity, budete moci zasáhnout 99 stupňů -. Caliente Jednotka je navržena velmi Jet jako křídlo, čímž se vzduch z dolní části mřížky a rozšiřuje ji šestkrát, jak stoupá ven přes kanály.

Je dost zajímavé, my jsme řekli, že topné těleso zůstává v jedné nastavené teplotě, měření pokoj, dokud nedosáhne úrovně řeknete to. Jak se dá očekávat, zabudovaný bezpečnostní mechanismus proletí celou věc off, pokud se převrhne. S jeho základny, nebo sklopná včetně IR dálkové ovládání, budete mít možnost změnit teplotu, vybrat si mezi deset otáčky ventilátoru a nastavte jej do režimu oscilace. Ještě lépe, vzdálený magneticky drží na horní straně přístroje - ideální, pokud máte sklony k ztrácet věci. Je to v současné době k dispozici v bílé nebo stříbrné přímo z Dyson (i když na dálku menší verze je nahnutý pro ty, kteří chtějí ušetřit pár babek), a zjistíte další podrobnosti v PR minulosti break.

Pokračovat ve čtení Dyson intra Hot AM04, jehož cílem je změnit domácí topení hry (video)

Soubor pod:

Dyson intra Hot AM04, jehož cílem je změnit domácí topení hry (video) původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 21:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj

Žádné komentáře:

Okomentovat