čtvrtek 15. září 2011

YouTube představil post-produkce Suite, obsahuje Instagram-jako efekty a Shake Reduction

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/youtube-unveils-post-production-suite-includes-instagram-like-e/:
Nic neřekne " YouTube ", jako zrnitý handheld výstřel, který působí jako katalyzátor pro nevolnost, bohužel, může to být vše má změnit. Digitální domácnost Home Video zavádí sadu nových efektů, které vám umožní opravu svůj upřímný klasiku, a to i poté, co jste nahráli je. A co víc, změny jsou nedestruktivní, takže pokud vaše velké myšlenky ukáže strašlivé ve skutečnosti, můžete se vrátit zpět a vrátit všechny své zásahy. Obvyklá rodinný sépie, cartoonify a viněty typ jízdného - zásluhou úpravy fotografií Amigos Picnik - jsou spojeny některé další praktické nástroje, jako je jas, otočení a výše uvedené nemoci řešení stabilizace. Nicméně, pokud je váš klip je více než 1000 Zobrazení budete muset uložit jako nový - by nechtěl příští Numa Numa vid, aby byly všechny barvu poté, co šel virových, teď byste?

Pokračovat ve čtení YouTube představil post-produkce Suite, obsahuje Instagram-jako efekty a Shake Reduction

YouTube představil post-produkce Suite, obsahuje Instagram-jako efekty a Shake Reduction původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 03:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOm | zdroj YouTube Blog | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat