čtvrtek 15. září 2011

AT & T Slévárna inovační centrum otevře své dveře v Palo Alto pomoci vývojáři dělají to co dělají

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/atandt-foundry-innovation-center-opens-its-doors-in-palo-alto-to-h/:
Slyšeli jsme udržet krok s Joneses, ale je to směšné. Nejprve to bylo Verizon , tak Vodafone a nyní Ma Bell - s asistencí Ericsson - vybudoval inovační centrum v Silicon Valley. Toto nové centrum doplňuje triumvirát AT & T zařízení Slévárna (další dvě jsou v Texasu a Izraele), a je součástí firemní strategie pro urychlení procesu vývoje nových produktů a pro své zákazníky. Právě teď je více než 100 projektů v oblasti rozvoje v Palo Alto, a AT & T se snaží přidat další. Ti, kteří jsou vybíráni získat přístup k síti AT & T a odborné znalosti, aby nové projekty hrají pěkný s společnosti zařízení, a to už produkoval pár věcí, které byly na displeji u centra slavnostního otevření. Chceš nahlédnout na to, co v oblasti inovace potrubí AT & T? Přečtěte si o přestávce kolem, aby si to.

Pokračovat ve čtení AT & T Slévárna inovační centrum otevře své dveře v Palo Alto pomoci vývojáři dělají to co dělají

AT & T Slévárna inovační centrum otevře své dveře v Palo Alto pomoci vývojáři dělají to co dělají původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 07:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | e-mail

Žádné komentáře:

Okomentovat