čtvrtek 15. září 2011

Sharp přerušit původní Galapágy e-čtenáři, 7-palcový druh přežívá

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/sharp-to-discontinue-original-galapagos-e-readers-7-inch-specie/:
Jsme zvyšuje naše brýle na původní Galapágy e-reader dnes ráno, protože Sharp se rozhodla ukončit to. Dnes oznámila, že výrobu ukončí přijímání objednávek pro 5,5 a 10,8-palcový Android tablets 30. září jen devět měsíců po jejich prvním spuštění. Mluvčí firmy však potvrdil, že Sharp není opouští trh úplně, jak to plánuje i nadále chrlit 7-palcový A01SH , že od minulého měsíce. Se sídlem v Japonsku firma je přesvědčena, že "trh elektronických knih se bude dále rozšiřovat," ale rozhodl se ukončit své starší břidlice, protože už "splnil účely, které byly navrženy." Sharp odmítl zveřejnit údaje o prodeji odsouzený zařízení, ale místní média hlásí, že oni mohou byli vytlačeni na japonský trh iPad - rozhodně Darwinian vysvětlení.

Sharp přerušit původní Galapágy e-čtenáři, přežije 7-palcový druhů původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 04:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AFP | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat