čtvrtek 15. září 2011

Razer představil prototyp Arkády fightstick na TGS, podívá se na herní komunitu, aby kladivo podrobnosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/razer-unveils-arcade-fightstick-prototype-at-tgs-looks-to-gamin/:

Vypadá to, že lidi na Razer berou společnosti "pro hráče, které hráči", motto k srdci, dnes odhalení nové nastavitelné PC / Xbox 360 Arcade Stick na Tokyo Game Show, která nebude ani hit výroby až fightstick Společenství rozebere, mods a soudců sakra z ní. Přesto-k-být-jmenován Arkády regulátor nejprve najít cestu k výběru uchazečů o uzavřené beta programu, uvedení soupravy do rukou asi 200-plus hráče, kteří poté, co cestu s tím, poskytne vybavení s tipy, jak doladit finální produkt.

Razer je TGS zaměstnanci nám stručný přehled jednotky, a dejte nám vyměnit kolem drátů, pop out, a pohrávat si s plošinu na čelním panelu. Prototyp přístroje je postaven SANWA komponenty Denshi, ale Razer nám říká, že mod-zlobil se hráči mohou nahradit, modifikovat nebo jinak pohrát s některou z regulátoru hlavní části beze strachu z močení jeho záruky - jen tyč kontrolu deska je pryč limity. Beta registrace je již otevřena, a první testovací jednotky by měly loď se někdy příští měsíc. Podívejte se v galerii níže eyeful, nebo ukažte peepers až nahoru na demo přímo z TGS výstavní ploše. Chcete více textu? Hit přestávce na oficiální tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Razer představil prototyp Arkády fightstick na TGS, vypadá na hráčskou komunitu, aby kladivo podrobnosti

Razer představil prototyp Arkády fightstick na TGS, podívá se na herní komunitu, aby kladivo podrobnosti ori

Žádné komentáře:

Okomentovat