čtvrtek 15. září 2011

TechCrunch přerušování SF Battlefield semifinále: Rozhodčí Reagovat

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/594HLShBydQ/:
Screen Shot 2011-09-14 at 7.37.26 PM

TechCrunch přerušování spuštění Battlefield semifinále odstartovala v neortodoxní způsob, jak se moderátor Paul Carr přináší na TechCrunch spoluzakladatel Mike Arrington připojit tech celebrity soudců Ron Conway, Hadi Partovi, Marissa Mayer, Roelof Botha a Matthew Cohler scénu.

Zatímco čekáme na konečné vítěze bude oznámeno, můžete analyzovat v mé poznámky na všechny zábavy, níže.

Bitcasa

Na rozdíl od Dropbox, který synchronizuje soubor do oblak, Bitcasa umožňuje psát na cloud, pomocí počítače stejným způsobem, jako byste normálně, ale nástroj je zápisu do souboru na internet. Bitcasa inteligentně určuje, jaké soubory chcete přístup, a ukládá je na pevný disk. Je to významné, protože dává nekonečnou skladování v oblaku, subverting typický model zápisu souborů na pevný disk a pak se musel přesunout je při ukládání.

V beta verzi je zdarma, freemium model, 10 dolarů měsíčně za neomezené skladování.

Zpětné vazby soudců:

Mike Arrington tweeted se včera v noci, "Bitcasa je hra, měniče, pokud zkazit." Odkazuje na skutečnost, že by mohly být tři Dropbox investorů na scénu, "jak budete rozšiřovat svou uživatelskou základnu s ohledem na Dropbox je tam venku?" Odpověděl Bitcasa že jejich hodnota tvrzení je zásadně odlišný od Dropbox, "Chystáme nový pevný disk," ne o sdílení souborů, "Stále musíte mít prostor na pevném disku pro Dropbox.

Soudce Marissa Mayerová také vyjádřil obavy, že Dropbox se soutěžící a přemýšlel o procesu sdílení "Když sdílíte s mobilními přístroji, budete ukládat věci na straně klienta, nebo je to čistě přenášen?" Odpověď je, že zařízení se stream z mraku v reálném čase přes síť. "

Botha vychoval faktor nákladů na streaming všechna data, která Bitcasa řešit tím, že oni používají cache model, což snižuje náklady. Matt Cohler chtěl vědět, co je nejdůležitější problém vyřešen spuštění pro spotřebitele, které při spuštění odpovědělo, že nikdy nechci, musíte vytáhnout další USB flash disk nebo pevný disk znovu, zatímco s Dropbox budete ještě potřebovat prostor.

Ron Conway vychoval skutečnost, že v podstatě bude marketing bitva mezi Bitcasa, Dropbox a Boxee a spouštěcí opravdu se musí soustředit na to, co ji odlišuje. "Dual Video zachytil můj pohled, který se zdá být důkaz, že jste jiná. Posílit marketing, protože to bude šílený. "

Po otázce Partovi o bezpečnosti, Cohler vychován, že viděl hodně této základní funkčnost GDrive. "Proč chceš být úspěšný?" To, že při startu řekl: "Moje matka mohla použít, a že není osobou počítače. Je to model Apple, my jen chceme, aby fungovala. "

Shaker

Shaker je sociální prostředí, které umožňuje používat Facebook profil komunikovat s lidmi kolem, "jako Second Life, kromě jste sám sebe." Platforma pro sociální zkušenosti, která vám umožní navštívit virtuální místa jako bary a kanceláře , začlenění Facebook API tak, aby zahrnovala věci, jako jako zeď, kde se můžete podívat, co mají společného s ostatními lidmi v místnosti.

Shaker má téměř 10K uživatele, protože v jeho beta startu.

Zpětné vazby soudců:

Ron Conway začal zpětnou vazbu tím, že žádá, jak podobné aplikace bylo Second Life, a co se stane, když do aplikace morphs seznamka. Zakladatel Shaker mluvili ho

Žádné komentáře:

Okomentovat