čtvrtek 15. září 2011

McAfee a Intel partnerem až dát na ochranu proti krádeži v tech Ultrabooks

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/mcafee-and-intel-partner-up-to-put-anti-theft-tech-in-ultrabooks/:
Intel Anti-Theft
Intel již dlouho za předpokladu, hardwarové úrovni proti krádeži technologie , a to především pro své firemní zákazníky. Ale, jak uživatelé stále mobilnější, je třeba rozšířit tato ochrana pro průměrného spotřebitele je stále více zřejmé. McAfee se spojil s Chipzilla vytvořit uživatelsky přívětivý software balíček, který bude komunikovat s čipem úroveň ochrany proti krádeži tech, které budou zabaleny do každé Ultrabook . Podrobnosti o software, jsou dost malá na chvíli, ale víme, že to bude funkce vzdáleného zámku, vzdáleného vymazání a sledování polohy, které vám pomohou obnovit vám drahé lappy a aby se vaše osobní údaje z rukou budižkničemu studny . Apartmá začne prodávat spolu malé notebooky příští rok, ale na počkání, podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení McAfee a Intel partnerem až dát na ochranu proti krádeži v tech Ultrabooks

McAfee a Intel partnerem až dát na ochranu proti krádeži v tech Ultrabooks původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 18:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat